Vásárlási információk és tájékoztatók

tisztelt vásárlóink!

A forgalmazott Motorline Professional gyártmányú termékek megtekinthetőek és megvásárolhatóak viszonteladó Partnereinknél,
pátyi bemutató termünkben vagy a honlapon keresztül a webáruházban. Termék palettánkat folyamatosan bővitjük.
A Motorline Professional termékek 2 év jótállással rendelkeznek, melyeket minden esetben kaputechnikában és elektronikában jártas szakembernek kell felszerelnie. A garancia alapfeltétele a szakszerű beüzemelés és telepítés.

Telepítők, Viszonteladók

Viszonteladó partnereinknek forgalom alapján kedvezményt biztosítunk, kedvezően szállítunk. A megrendelést a megrendeles@rollergate.hu címen fogadjuk, és lehetőségeinkhez mérten 1-3 munkanapon belül futárszolgálattal szállítjuk. A honlapon közölt árak nettó listaárak, a termékek részletes adatlapjain a táblázatban bruttó listaárak is láthatóak. Ha még nem vásárolt nálunk, akkor az első vásárláskor kérjük, hogy hozzon magával cégkivonatot és aláírási címpéldányt. Részletek

szállítás, termék átvétel

A termékek kézhezvételekor győződjön meg tételesen a csomag tartalmáról, csak ezután írja alá az átvételi elismervényt. A futár távozása után, hiányzó termékekre vonatkozó reklamációt nem tudunk elfogadni. Ha a termékkel kapcsolatban minőségi problémát észlel, azt haladéktalanul 3 napon belül jelezze felénk írásban az info@rollergate.hu címen, majd küldje vissza címünkre a hibás terméket.

Végfelhasználóknak

A webáruházon keresztül leadott rendelések esetén a távollevők között kötött szerződésekről szóló 17/1999. (II. 5.) rendelet alapján úgynevezett elállási jog (visszaküldési és pénzvisszafizetési garancia) illeti meg Önt.  Webáruházas megrendelés esetén regisztrációra van szükség, ahol a szállításhoz és számlázáshoz szükséges adatok megadása után leadható a rendelés.

Kérjük a webáruház igénybevételéhez és használatához szükséges tájékoztatókat tekintse meg:

Szállítási díjak és feltételek     Általános Szerződési Feltételek (ÁSZF)     Magatartási kódex
Fizetési feltétek   Elállási jog gyakorlása   Adatkezelési szabályzat
Garanciális információk   Tájékoztató a fordított adózásról
   


14 napos elállási jog, visszaküldési garancia

Online rendelés esetén Ön elállhat a vásárlástól 14 munkanapon belül és cégünk a törvényi előírások szerint teljes visszafizetési garanciát vállal.

Az elállás joga attól a naptól kezdődik, amikor Ön az árut átvette. A visszaküldési garancia igénybevételének feltétele, hogy az Ön számára nem megfelelő terméket, az átvételtől számított 14 munkanapon belül jelezze írásban cégünk felé az elállási nyilatkozat alapján, és küldje vissza a termékeket székhelyünkre (2071 Páty, Torbágyi út 0134/73 Hrsz) kifogástalan és sérülésmentes állapotban. A visszaküldeni kívánt termékek visszaszállítás költsége Önt terheli. A nem rendeltetésszerű használatból eredő károk esetén, cégünk kérheti a kár megtérítését. 
Elállási jog gyakorlásának módjáról részletesen itt tájékozódhat.

Még nem regisztrált?  Regisztráció
Bejelentkezés
OK
A weboldalon feltüntetett árak az ÁFA-t nem tartalmazzák.