szállítási díjak és feltételek


A megrendelt kaputechnikai termékeket raktárkészlet függvényében, általában 1 - 3 munkanapon belül leszállítjuk, munkaidőben 8-17 óra között. Általános szerződési feltételeink . Viszonteladók esetén a szállítási díjak eltérnek, kérjük keresse ügyfélszolgálatunkat.

Szállítási információk

A hétköznap reggel 8 óráig leadott rendeléseket, másnap, legkésőbb az azt követő munkanapon kézbesítjük. Ha valamely termék készlet hiányos, felvesszük Önnel a kapcsolatot. Az 6 méteres vasanyagok vágás nélküli szálltása esetén a kiszálltási idő hosszabb.

A csomagok szállítása a DPD futárszolgálaton keresztül történik 1,5 méteres méretig. A szállítás díja a Vásárlót terheli, melynek mértéke a rendelt mennyiség súlyától függően változik illetve bizonyos termékeknél egyedi szállítási díjat alkalmazunk (szál anyag, kapu szettek vágás nélküli szállítása).
Az aktuális szállítási díjat folyamatosan kijelezzük a kosár ikon mellett, mikor a terméket a kosárba helyezte. A kosár ikonra kattintva tud választani, hogy teljes szálhoszban vágás nélkül kéri a szállítást vagy vágva 1,5 méternél. A szállítási díjak automatikusan változnak és kijelzésre kerülnek.

A 6 méteres profilok egyben - vágás nélküli - szállítására  is van lehetőség, ekkor a szállítási díjat, nem súly alpján, hanem a rendelt mennyiség alapján típus szerint számoljuk. A rendelés előtt kijelezzük és Ön választhat, hogy milyen formában kívánja megrendelni a termékeket. Ha vágás nélküli kiszállítást kér, akkor csak előreutalással, vagy online bankkártyás fizetéssel lehet kiegyenlíteni a végösszeget. Előre utalás esetén kérjük vegye figyelembe, hogy csak a bankszámlánkon történő jóváírást követően tudjuk megkezdeni a fuvarszervezést.
 Ha megfelelő a ketté vágott c-sín, akkor a futárnál is lehet fizetni a kiszállítás napján a megrendelés ellenértékét és a kiszálltási idő rövidülhet.

A sikeres szállítás érdekében kérnénk, a pontos cím megadását (irányítószám,város,utca,szám,emelet,ajtó).


Szálltási módok

A megrendelés leadása során az alábbi szállítási módok közül választhat:

- személyes átvétel 2071 Páty, Torbágyi út 0134/73 hrsz. cím alatt, munkaidőben
- DPD futárszolgálat
- 6 méteres vágás nélküli vasanyag szálltás 


Szállítási díjak

Viszonteladók esetén a szállítási díjak eltérnek a lent felsoroltaktól, kérjük keresse ügyfélszolgálatunkat.
Szállítási díjak, melyet a rendelés során a webáruház folyamatosan kijelez.

BELFÖLDI ÁLTALÁNOS SZÁLLíTÁSI 
DíJAK - max. 1,5 méterig 

Súly

Szállítási díj

0,1 kg -   5 kg

2.200.- Ft

5,1 kg - 10 kg

2.300.- Ft

10,1 kg - 20 kg

2.950.- Ft

20,1 kg - 30 kg

4.300.- Ft

30,1 kg - 40 kg

4.900.- Ft

40,1 kg - 50 kg

5.500.- Ft

50,1 kg - 70 kg

8.450.- Ft

70,1 kg - 100 kg

14.900.-Ft

100,1 kg - 200 kg

29.000.- Ft

   200 kg felett Kérem hívjon

BELFÖLDI EGYEDI SZÁLLÍTÁSI DÍJAK*

GARNITÚRÁK VAGY CSAK SÍNEK ESETÉN, EGYBEN 6 MÉTERES ANYAGOK VÁGÁS NÉLKÜL

SÍN , VAGY BÁRMELY GARNITÚRA

SZÁLLÍTÁSI DÍJ

1,5 MÉTERES SÍNEKRE VÁGVA, BÁRMELY MÉRET

 SÚLY ALAPJÁN, MÁSIK TÁBLÁZAT

 6 MÉTERIG + 1 CSOMAG
99 kg-ig

20.000 Ft

6 MÉTER + 1 CSOMAG
100 kg felett - 399 kg-ig
22.000 Ft
   

 9 méter illetve 12 méter + 1 CSOMAG
6+3 méter illetve 2x6 méter
99 kg-ig

22.000 Ft

9 méter illetve 12 méter + 1 CSOMAG
6+3 méter illetve 2x6 méter
100 kg felett - 399 kg-ig

27.500 Ft


15 méter illetve 18 méter  + 1 CSOMAG
2 x 6 méter+ 3 méter illetve 3 x 6 méter
99 kg alatt

22.000 Ft

15 méter illetve 18 méter
2 x 6 méter+ 3 méter illetve 3 x 6 méter
+ 1 CSOMAG
100-199 kg között

27.500 Ft

15 méter illetve 18 méter
2 x 6 méter+ 3 méter illetve 3 x 6 méter
+ 1 CSOMAG
200 kg-399 kg között

 33.000 Ft


24 méter + 1 CSOMAG
4 x 6 méter
159 kg -ig

33.000 Ft

 24 méter + 1 CSOMAG
4 x 6 méter
160-279 kg között

 38.500 Ft
 24 méter + 1 CSOMAG 
4 x 6 méter
280 - 400 kg között
 55.000 Ft

  400 kg össz rendelés felett egyeztetés szükséges

     

 
    

 


Szállítási feltételek

- A kézbesítésre általában 1-3 munkanapon belül 8 és 18 óra között kerül sor (a rendelés teljes rendelkezésre állása esetén)
- A szálltási határidőt legjobb tudásunk szerint igyekszünk tartani, ugyanakkor a késői szállításból adódó Vásárlói károkért felelősséget nem vállalunk (sem a Szolgáltató, sem a Szállító)
- A fenti szállítási díjak az Áfát tartalmazzák és Magyarország egész területén érvényesek, országszerte

- Az "Általános szállítási díjak" táblázat a C sínek esetén max. 1,5 méter hosszúságra vágva és max. 50 kg/csomag súly alapú elszámolással értendő.
 ( pl. A 6 méteres anyagokat 4x1,5 méterre vágva küldjük ki) - a vételárat a futárnál is tudja fizetni kézbesítéskor.

- *Az" Egyedi szállítási díjak" táblázat tartalmazza a garnitúrák és a C-sínek vágás nélküli szállítási díját. A szállítási díjban nincs különbség, ha csak sínt vagy komplett garnitúrát rendel. A 6 méteres szállításnál a vételárat csak előreutalással, vagy online bankkártyás fizetéssel tudja kiegyenlíteni, míg ha vágva van a sín, akkor a futárnál is van lehetőség fizetni.  Előre utalás esetén kérjük vegye figyelembe, hogy csak a bankszámlánkon történő jóváírást követően tudjuk megkezdeni a fuvarszervezést. Az online bankkártyás fizetést azonnal tudjuk kezelni.

-Ha a webáruházi rendelés során a szállítási díjnál a "Hívjon" felirat jelenik meg, akkor a megrendelés elküldése után egyedi ajánlatot dolgozunk ki a kiszállítási díjra vonatkozóan, melyet a egyeztetünk Önnel. Ebben az esetben kérjük, hogy a rendelés előreutalását ne indítsa el, hanem visszaigazolásunkig várjon vele. Ha bankkártyával kifizeti vagy elutalja a rendelés végösszegét akkor utólag egy díjbekérőt küldünk a szállítási díj kiegyenlítéséhez és a végleges rendelést a szállítási díj befizetése után tudjuk indítani.

- 150.000 Ft feletti vásárlás esetén, illetve a 6 méteres szállítások esetén, bankszámlánkra történő befizetéssel, utalással tudja kiegyenlíteni a rendelést és a szállítási díjat. Az árut akkor tudjuk kiszállítani, ha az összeg a bankszámlánkra megérkezett, kérjük ezt a szálltási határidőnél vegye figyelembe.


Mennyiségi kifogás kezelése

A termékek kézhezvételekor győződjön meg tételesen a rendelés tartalmáról, csak ezután vegy át és írja alá a Szálltótól kapott átvételi elismervényt. A Szállító távozása után, hiányzó termékekre vonatkozó reklamációt nem tudunk elfogadni.

Tévesen kiküldött mennyiségi probléma, összecserélt áru esetének kérjük, hogy az átvételtől számított 2 napon belül írásban emailen keresztül, fénykép csatolásával jelezze felénk a problémát. Ha hiányosan csomagoltunk (raktárkészlet ellenőrzését követően), akkor a hiányzó terméket pótoljuk, ha felcseréltünk egy terméket, akkor csomagcserével kicseréljük. Csomagcsere esetén kérjük a terméket lezárt dobozban előkészíteni a futárnak. Cégünk csomagolási hibájából származó mennyiségi probléma esetén a csomagcsere Önnek díjtalan.
Elállási jog gyakorlása esetén a csomagcsere NEM díjtalan.


Minőségi kifogás kezelése

Ha a termékkel kapcsolatban minőségi problémát észlel, azt haladéktalanul jelezze felénk írásban az átvételt követően és küldjön emailt a hiba leírásával és a hibás termékről jól látható fényképet csatoljon mellékletként. Küldje vissza a terméket/termékeket címünkre a garanciális információk leírásait alapul véve. 


Sikertelen kézbesítés
Általános kiszállítási határidőnél a Szállító kettő alkalommal kísérli meg a megrendelt áruk átadását. Ezután a megrendelést a Roller Gate Kft érvénytelennek nyilvánítja és törli, a megrendelést újra le kell adni. Ha az áru átvételét az átvevő az első alkalomkor megtagadja, akkor a futárszolgálat nem kísérli meg a második kézbesítést és visszakerül a termék a székhelyünkre, a megrendelést ez esetben a Roller Gate Kft érvénytelennek nyilvánítja és törli.

 

A DPD Szállító a csomag feladásakor és a kézbesítés napján is Önt email címén értesíti illetve bizonyos esetekben a futár a megadott telefonszámon jelentkezik a szállítást megelőzően. 6 méteres szálanyag vágás nélküli szálltásánál a Szálltó nem jelentkezik, hanem munkanapokon reggel 8.00-17.00 között kézbesít és ha a címen nem tartózkodik senki, úgy a megadott telefonszámon jelentkezik.


Visszaszállítás

Cégünk a visszaszálltást Az elállási jog gyakorlásása menüpont alapján, a fenti szállítási feltételek szerint valamint a garanciális információk menüpontnak megfelelően biztosítja. A visszaszálltás címe: Roller Gate Kft,  2071 Páty, Torbágyi út 0134/73 Hrsz címre. Fizetős csomagként feladott csomagokat nem áll módunkban átvenni. A visszaszálltási díj a Vásárlót terheli.Még nem regisztrált?  Regisztráció
Bejelentkezés
OK
A weboldalon feltüntetett árak az ÁFA-t nem tartalmazzák.