Motorline Professional kapumotor vezérlők

kapunyitó motorok forgalmazása

 

A Motorline Professional kapunyitó automatika, több mint 35 országban 15.000 viszonteladónál már bizonyított.

A portugál Motorline Professional magyarországi képviseleteként a Roller Gate Kft viszonteladói hálózatát 2015 óta építjük és partnereket keresünk az ország egész területén, hogy minél szélesebb körben elérhetővé tegyünk egy megbízható kapumozgató családot. 

A termékek magas gyártási minőségben készülnek, szakképzett személyzet teszteli, majd szereli össze őket és képzett szakemberek nyújtanak hozzájuk szakmai segítséget.
A termékek az európai trendek figyelembevételével, a megbízhatóság és a versenyképesség jegyében születnek. Az automatizált megoldások fejlesztése során a gyártó különös figyelmet fordít a könnyű telepítesre, a hosszú élettartamra és a fenntarthatóságra mind a lakossági, mind az ipari felhasználásra szánt termékek esetében. Minden termék Motorline minőségben, európai technológiával készül.

A Motorline Professional a technológiai újításokat és az elegáns külső megjelenést ötvözve kínál fehasználóbarát termékeket. A Motorline a piacon elsőként elkötelezetten hisz a külső megjelenés értékében, amelyet fejlett technológiai megoldásokkal párosít.
Cél a minőség, az ár és a gyorsaság összhangja.  

Legfontosabb számunkra: a minőség, a megbízhatóság, a vevők elégedettsége és a hosszútávú fejlődés, amellyel támogathatjuk partnereink sikerét.

Amit kínálunk leendő Viszonteladóinknak:

  • kiváló minőség - cégünk megbízható, minőségi termék családot kínál, 2 év gyártói garanciával
  • rövid határidők - a megrendelt termékeket, 1-2 napon belül kiszállítjuk üzletébe -ha a rendelés reggel 8 óráig megérkezik, akkor még aznap, de legkésőbb másnap átadjuk a futárnak
  • kedvező árak - partnereinknek versenyképes viszonteladói árakat biztosítunk forgalom alapján
  • kedvező szállítás - a megrendelt termékeket kedvezményesen, gyors határidővel szállítatjuk
  • ingyenes reklám és marketing anyagok - partnereinket ingyenesen ellátjuk, minden szükséges katalógussal, szóróanyaggal
Ha szeretne Partnerünk lenni és bővíteni cége kapumotor kínálatát, úgy jelezze szándékát felénk e-mailben. Kérjük adja meg vállalkozásának adatait, profilját és a kapcsolattartó személy nevét és elérhetőségeit! Az érdeklődés beérkezését követően rövidesen megkeressük Önt és tájékoztatjuk az együttműködés további részleteiről. 


Várjuk érdeklődésüket az tolnay.anett@rollergate.hu email címen.
 

Üdvözlettel, Roller Gate Kft
Tolnay Anett
Roller Gate Kft.   
Még nem regisztrált?  Regisztráció
Bejelentkezés
OK
A weboldalon feltüntetett árak az ÁFA-t nem tartalmazzák.