Úszókapu vasalatok és úszókapu vasalat szettek

Úszókapu alkatrészek és úszókapu szettek minden megoldásra. Az alábbiakban megtekintheti az előre összekészített úszókapu szetteket, mely már minden olyan úszókapu alkatrészt tartalmaz, ami szükséges a telepítéshez. Önnek nincs más dolga, mint meghatározni, hogy milyen súlyú lesz a tervezett kapu és milyen nyílású lesz a bejárat. Ezek alapján könnyedén megrendelheti a webáruházban a szettet, amit néhány nap alatt kiszállítunk Önnek. Az úszókapu szettekhez tartozó leírásokat, szállítási lehetőségeket a megfelelő úszókapu alatti termék leírásoknál tekintheti meg. Országszerte szállítjuk garnitúráinkat, vágás nélkül 6 méter sínnel is. 
A szettekben az alkatrészek horganyzottak, a sín választható, hogy fekete vagy horganyzott legyen, melyeket az alábbi színekkel jelölünk:

Úszókapu vasalatSzakmai tanácsokkal szívesen segítünk, keressen minket emailen, telefonon vagy személyesen. A garnitúráknál a kapu képek illusztrációk, az árak nem tartalmazzák a kapu borítását és vas keretét, kizárólag a szettekben felsorolt alkatrészeket. 
Vasanyag (borítás+keret) megvásárlásra a javaslatunk: www.tolnayvasker.hu
Még nem regisztrált?  Regisztráció
Bejelentkezés
OK
A weboldalon feltüntetett árak az ÁFA-t nem tartalmazzák.