Megközelítés

Útvonal tervezés térképen
GPS kordináták:  N 47° 29' 42,61" E 18° 49' 29,03"
(gyakran az út név: "Biatorbágyi út" - ként szerepel a GPS-ben és nem Torbágyi útként)
Budapest felől az M1 autópályán Győr irányába, a Budaörsi Metró után a Budapark/Biatorbágy kijárónál kell letérni balra, majd Biatorbágy irányába kell tartani. Biatorbágy városába beérve, a völgyben a Viadukt/Híd előtt (alatt) Páty irányába kell fordulni jobbra. Cégünk Páty és Biatorbágyot összekötő úton, Biatorbágy külterületén helyezkedik el,  a harmadik alagút után (ami az M1 alatti alagút), 300 méterre jobbra,  a vastelep területén.
   
  Szeged felől a régi M0 autópályán Győr irányába, a Budapark/Biatorbágy kijárónál kell letéri az 1-es útra, majd Biatorbágy irányába tartani. Biatorbágy városába beérve, a völgyben a Viadukt/Híd előtt (alatt) Páty irányába kell fordulni jobbra. Cégünk Páty és Biatorbágyot összekötő úton, Biatorbágy külterületén helyezkedik el,  a harmadik alagút után (ami az M1 alatti alagút), 300 méterre jobbra,  a vastelep területén.
   
  Budakeszi végállomás felől, Páty irányába kb 13 km-re vagyunk. Pátyra beérve, a fő útról balra,  Biatorbágy irányába kell a templom mellett elhaladni és kimenni Páty központjából. Cégünk Páty és Biatorbágyot összekötő úton, Páty külterületén helyezkedik el,  amint látszik a távolból a M1 autópálya, balra helyezkedünk el,  a vastelep területén.

Még nem regisztrált?  Regisztráció
Bejelentkezés
OK
A weboldalon feltüntetett árak az ÁFA-t nem tartalmazzák.